Wiec w sprawie referendum. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz propagandowy nawołujący do głosowania w referendum 3xTAK.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1970 -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne