Gdańsk, zakładanie hełmu na Wieżę Więzienną - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia zakładanie hełmu na Katownię w Gdańsku, widok z Targu Węglowego, 1992 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wieża Więzienna (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie