[Międzynarodowe Targi Gdańskie w 1947 roku] [Michał Rola-Żymierski i Władysław Gomułka w Sopocie podczas targów] - Dobrzykowski, Marian (1919-1990). (Gdańsk : M. Dobrzykowski, 1947)
Przedstawia generała Michała Rola-Żymierskiego i I sekretarza KC PPR Władysława Gomułkę podczas Międzynarodowych Targów Gdańskich w 1947 r.
Na rewersie pieczątka fotografa i odręczny opis zdjęcia.
Keywords: Gomułka, Władysław -- (1905-1982) -- fotografie; Żymierski, Michał -- (1890-1989) -- fotografie; Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?) -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1945- -- fotografie