Dr J. [Jerzego] Jurkowa Ex Libris - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Jurkow, Jerzy ([S. l.], 1965)
Napis u góry: Dr J. Jurkowa, u dołu: Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Imię właściciela wg bibliogr.
Strona, dostęp 09.11.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.