Panorama Gdyni z Kamiennej Góry : od rejonu ul. Warszawskiej do basenu jachtowego i Bulwaru Szwedzkiego / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1965)
Przedstawia widok z Kamiennej Góry w Gdyni, od ulicy Warszawskiej do basenu jachtowego i Bulwaru Szwedzkiego, 1965 r.