[Ulotka. Incipit] Katholiken der Diözese Danzig! ([wydawca nieznany], 1936)
Ulotka informująca o katolickim tygodniu w Gdańsku we wrześniu 1936 r. w Hali Targów (Messehalle) przy ulicy Wałowej (Wallgasse).