Ex Libris Georges Goury P. U. - P., U. (1910)
Przedstawia św. Jerzego zabijającego włócznią smoka, na murze obronnym tarcza z herbem Nancy, u góry napis: Ex Libris Georges Goury. Sygn. aut. w obrębie kompoz.