W dniu 14 października 1946 r. zostały odnalezione w masowym grobie w Piaśnicy zwłoki ś.p. Edwarda Łakomego. (Wejherowo : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o uroczystościach pogrzebowych.
Keywords: Łakomy, Edward -- (1894-1939).; Wielka Piaśnica, Zbrodnia (1939-1940) -- druki ulotne; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Kaszuby (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Pomorze Gdańskie (region).; Wojna światowa (1939-1945) -- okrucieństwa -- Polska -- Wejherowo (region).