[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie wiosennej akcji sanitarno-porządkowej ... / Szmidt Stanisław. - Szmidt, Stanisław (1904-1977) ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o obowiązku oczyszczenia miasta kwiecień/maj 1954 r.