[Afisz. Incipit] Staraniem V Okr. Kaszubskiego-Gdańskiego Zw. Śpiewaczego odbędzie się w niedzielę koncert pieśni ludowych ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie chórów - Auxilium, Cecylia i Harmonia, bez daty i miejsca.