Joseph Freiherr v Eichendorff - Sparkasse (Gdańsk). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1944)
Ulotka reklamowa Sparkasse der Stadt Danzig w formie zakładki do książek.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Eichendorff, Joseph von -- (1788-1857).; Sparkasse (Gdańsk) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne