Wojewódzki Ośrodek Sportu i Turystyki i Wypoczynku Balt-Tourist oferuje wczasy letnie nad morzem w sezonie 1966 / Wojewódzki Ośrodek Sportu i Turystyki i Wypoczynku Balt-Tourist. ([s.n.], 1966)
Afisz z ofertą wczasową.