Ex Libris J. C. Winterink / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1958)
Mężczyzna stojący przed regałem z książkami, napis: Ex Libris J. C. Winterink. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.