Oliwa Katedra : łąki / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Zdjęcia przedstawiają absydę katedry w Oliwie, widok z łąki przylegającej do seminarium duchowego, około 1970 roku.