Fachgeschäft für Photo und Optik. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Ulotka reklamująca zakład fotograficzny z okresu Wolnego Miasta Gdańska.
Keywords: Pracownie fotograficzne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne