[Afisz. Incipit] M.K.S. Olympia urządza w lokalu klubowym przy ul. Moniuszki 11 "Dolinka" ... Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 26-27.07.1947 r. z udziałem orkiestry Roma-Jazz.