Lange Brücke. ([Niemcy], 1860)
Przedstawia widok na Motławę w Gdańsku z Zielonego Mostu.
Autor nieznany. Praca niesygnowana.
Pod kompozycją tytuł.
Miejsce i data wydania na podstawie języka, tematu i techniki.