Program aktualności krajowych i zagranicznych Nr 11. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o seansach czerwiec-lipiec 1948 r.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła