Żołnierzyk : na motywach baśni Hansa Christiana Andersena / Białostocki Teatr Lalek. ([wydawca nieznany], 2008)
Plakat premiery 13.09.2008 r. Scenariusz i reżyseria: Jacek Malinowski, scenografia: Halina Zalewska-Słobodzianek.