Żołnierzyk : na motywach baśni Hansa Christiana Andersena - Teatr Lalek (Białystok). (Białystok : [wydawca nieznany], 2008)
Plakat premiery 13.09.2008 r. Scenariusz i reżyseria: Jacek Malinowski, scenografia: Halina Zalewska-Słobodzianek.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.