Bekanntmachung : Die Bevölkerung Belgiens wird [...] - Goltz, Colmar von der (1843-1916). (Brüssel : [s.n.], 1914)
Odezwa do obywateli belgijskich okupacyjnych władz niemieckich z 4.11.1914 r. w sprawie druku i cenzury.
Tekst równol. w jęz. niem., fr. i hol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty