[Afisz. Incipit] Miejski i Powiat. Komitet Kultury Fizycznej w Elblągu ... organizuje dnia 18 listopada 1951 ... Akademię Kultura Fizyczna i Sport w Z.S.R.R. i Polsce Ludowej ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o akademii i wystawie.