[Afisz. Incipit:] Zakładowa Organizacja Związkowa przy Polskim Radio w Gdańsku zaprasza na radiowy Koncert rozrywkowy pod hasłem Z mikrofonem nad morze. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 16.06.1951 r. w Hali Sportowej we Wrzeszczu.