[Afisz. Incipit:] Zakładowa Organizacja Związkowa przy Polskim Radio w Gdańsku zaprasza na radiowy Koncert rozrywkowy pod hasłem Z mikrofonem nad morze. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 16.06.1951 r. w Hali Sportowej we Wrzeszczu.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne