I sekretarz KC Edward Gierek na zjeździe hodowców trzody chlewnej w Kwidzynie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia Edwarda Giekrka na zjeździe hodowców trzody chlewnej w Technikum Wikliniarskim w Kwidzynie, 1972 r.