I sekretarz KC Edward Gierek na zjeździe hodowców trzody chlewnej w Kwidzynie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawia Edwarda Giekrka na zjeździe hodowców trzody chlewnej w Technikum Wikliniarskim w Kwidzynie, 1972 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie inwentarza.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Kwidzyn; Kwidzyn (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie