[Afisz. Incipit] W ramach obchodu miesiąca pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej wojewódzkie święto pieśni i tańca. ([wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o występach w Operze Leśnej 25.09.1955 r.