[Afisz. Incipit] W ramach obchodu miesiąca pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej wojewódzkie święto pieśni i tańca. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o występach w Operze Leśnej 25.09.1955 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.