[Afisz. Incipit] Zarządzenie w powołaniu na przepisy ustawy ... / Ryszard Pstrokoński. - Pstrokoński, Ryszard (1907-?) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o Dwutygoniowej Akcji Czystość kwiecień 1948 r.