Zamieszkać w Australii, czyli O doświadczeniach polskich emigrantów na antypodach (na podstawie antologii Moja emigracja / My migration) / Janusz Pasterski. - Pasterski, Janusz (1964- ).
Słowa kluczowe: Australia, antologia, imigracja, pamiętniki.