Ogłoszenie! : Do Obywateli Członków Sklepów Spółdzielni "Zgoda". (Gdynia : [s.n., 1946)
Afisz inf. o walnym zebraniu członków Spółdzielni.
Data wyd. na podst. katalogu hist. PAN BG.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła