Teoria bilansu statycznego / Katarzyna Klimczak. - Klimczak, Katarzyna (rachunkowość)
Zakres i treść: założenia statycznej teorii bilansowej, rachunek zysków i strat oraz bilans w ujęciu Wilhelma Osbahra, totalny bilans według Waltera Le Coutre'a.