Projekt Jerozolima 2008 : katalog wystawy. (Wydawnictwo "Bernardinum", 2008)
Katalog wystawy inaugurującej rok Jubileuszowy 80-lecia Muzeum Diecezjalnego im. Biskupa Stanisława Wojciecha Okoniewskiego w Pelplinie (Wielki Czwartek 2008).