[Afisz. Incipit] Tydzień Polskiego Czerwonego Krzyża w Sopocie ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wielkiej zabawie z okazji Tygodnia PCK 8.06.1946 w sali Filharmonii Bałtyckiej, ul Chopina 16.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.