Hier wird Kriegsanleihe gezeichnet! : vom 18. März bis 18. April 1918, 1 Uhr / Bernhard. - Bernhard, Lucian (1883-1972) (A. Barun & Co, 1918)
Afisz pochodzący z punktu, w którym można było kupić obligacje wojenne.