Hier wird Kriegsanleihe gezeichnet! : vom 18. März bis 18. April 1918, 1 Uhr - Bernhard, Lucian (1883-1972). (Karlsruhe : A. Barun & Co, 1918)
Afisz pochodzący z punktu, w którym można było kupić obligacje wojenne.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty