[Afisz teatralny. Incipit] Abonnement suspendu. Heute Sonntag, den 7. Februar 1819. Rosette, das Schweizer Hirten-Mädchen. Eine Oper in 2 Akten von Bretzner: Musik von B. B. Bierey. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1819)
Afisz przedstawienia "Rosette, das Schweizer Hirten-Mädchen. Eine Oper in 2 Akten" z tekstem Christopha Friedricha Bretznera i muzyką Gottloba Benedicta Biereya.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Bretzner, Christoph Friedrich -- (1748-1807).; Bierey, Gottlob Benedikt -- (1772-1840).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w