Teatr Galeria scena A : Telepatia pop-triller - Krechowicz, Jerzy (1937-2023). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat informujący o występie kabaretu w Klubie Studentów Wybrzeża ŻAK.
Nazwisko autora przy dolnej krawędzi plakatu.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża Żak -- plakaty; Kabarety -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.