[Afisz. Incipit] Międzyzwiązkowe spotkanie bokserskie Hutnik-Stal z okazji dnia metalowca. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz z informacją o zawodach 05.03.1966 r. w Hala Stoczni Gdańskiej.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Stocznia Gdańska; Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Boks; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne