Program dni uczelni WSE w Sopocie : 9-16 kwietnia 1967 r. (Sopot : [wydawca nieznany], 1967)
Druk z programem.
Keywords: Uniwersytety i uczelnie -- Polska -- Sopot -- 20 w -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne