[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w sprawie zglaszania wolnych miejsc pracy - Przewoźniczek, Leopold (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania wolnych miejsc pracy oraz obowiązku zwolnienia Niemców, jeśli są polscy robotnicy.
Brak większości polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.