[Afisz. Incipit] Do PT. Mieszkańców m. Lęborka: Niniejszym zawiadamiam ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przejęciu Zarządu Nieruchomości Miejskich przez Przedsiębiorstwa Miejskie, 23.12.1947 r.