[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. Spółdzielnia Inawlidów ... zawiadamia, że z dniem 23 stycznia 1950 r. otwiera nowy warsztat krawiecko-damski ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o otwarciu warsztatu w Malborku.