[Afisz. Incipit] Do młodzieży powiatu malborskiego: W dniu 1 maja ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z odezwą propagandową na 1 maja.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.