Ex Libris L. Feigl - Nowakowska-Acedańska, Irena (1906-1983).; Feigl, Ludvík (1861-1942). ([Miejsce nieznane], 1942)
Kapliczka, u dołu napis: Ex Libris L. Feigl, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.
Data według działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.