Kościół N. P. Maryi, fragment portalu Bramy Mariackiej strona lewa [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia fragment portalu Bramy Mariackiej Kościoła Mariackiego, strona lewa, 1952 r.