[Afisz. Incipit:] Gminny jarmark jesienny w Nowym Stawie. (Malbork : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o jarmarku 07.10.1953 r. na rynku w Nowym Stawie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Rolnictwo; Targi i wystawy; Nowy Staw (woj. pomorskie, pow. malborski, gm. Nowy Staw); Druki ulotne