Inauguracyjne towarzyskie zawody piłki nożnej Ruch-Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1956)
Afisz inform. o meczu 12.03.1956 r. na stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne