Hartowanie ciała na sopockiej plaży / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia mężczyzn w strojach do uprawiania sztuk walki biegający po plaży w Sopocie, 4. 11. 1979 r.