Ex Libris Aina Björck / Zb. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1978)
Gałązka z owocami, u dołu napis: Ex Libris Aina Björck. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.